Sora Nela Stan

Cu durere în suflet vă anunțăm că în dimineața zilei de Joi, 9 oct. 2014, la vârsta de 62 ani, sora noastră Nela Stan, soția fratelui Ion Stan din Pechea-GL, a trecut pe neașteptate la Domnul.

Născută în familie de frați ostași, sora Nela a crescut duhovnicește în adunarea din Pechea, aflându-L pe Domnul și bucurându-se în frumoasa părtășie frățească a adunărilor prigonite din fostul regim. Căsătorindu-se cu fratele Ion Stan, din același sat gălățean, Domnul le-a dăruit patru copii pe care i-au crescut ca pe niște fii ai Lui. Astăzi toți patru sunt oameni credincioși și, împreună cu nepoții, sunt un rod frumos, o cunună cu care sora noastră pășește înaintea Celui pe care L-a iubit și slujit întreaga viață.

Dumnezeule al îndurării, îți mulțumim pentru pildele frumoase pe care le avem în Lucrarea Ta, pentru sfârșitul lor biruitor și pentru urmele luminoase lăsate printre noi de suflete nobile ca și cel al sorei Nela. Te rugăm să odihnești în Raiul Tău pe sora noastră, iar pe noi, cei rămași, ajută-ne să ne ațintim privirea spre Tine, Căpetenia și Desăvârșirea credinței noastre, că să ajungem să pășim la fel, biruitori, pe porțile Noului Ierusalim. Amin.

Înmormântarea va avea loc Sâmbătă, 11 oct. începând cu ora 13:00.
Joi și Vineri (9-10 oct.) adunările de priveghere vor începe de la ora 19:00 în casa familiei din Pechea (GL).
Adunarea de priveghere de Vineri și adunarea de dinaintea înmormântării vor fi transmise în direct începând cu ora 19:00, respectiv ora 10:00 pe www.oasteadomnului.info!

Slăvit să fie Domnul!