Termeni și condiții

Introducere

Site-ul OasteaDomnului.info se dezvoltă și funcționează sub îndrumarea și responsabilitatea Sfatului Frățesc pe Țară al Oastei Domnului și se doreşte a fi un ogor cu ale cărui roade Domnul să hrănească atât frăţietatea Oastei Domnului cât şi orice alt vizitator, pentru folosul sufletesc şi mântuitor al fiecăruia.

Pe site se pot citi anunțuri, articole, cărți și reviste, se pot viziona materiale video și se pot asculta poezii, meditații, cântări și alte materiale audio.

Vizitarea în continuare a site-ului presupune că sunteți în totalitate de acord cu termenii și condițiile de utilizare a site-ului descrise în cele ce urmează.

Ne rezervăm toate drepturile asupra articolelor publicate, cu excepția celor a căror sursă este menționată. Copierea conținutului este strict interzisă. Orice referință către materialele de pe acest site se face cu menționarea sursei. Pentru întrebări ne puteţi contacta folosind formularul de contact.

Considerente duhovnicești

Pentru ca informația publicată pe site să fie folositoare, trebuie să fie în concordanță cu învățătura și specificul Mișcării Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Române.

Pe site nu vor fi postate materiale care au o învățătură străină sau care pot știrbi prestigiul Mișcării Oastea Domnului.

Transmisiunea pe internet a unei adunări se va face cu girul unanim al colectivului îndrumător desemnat de Sfatul Frățesc.

Frații care solicita transmisiunea unei adunări trebuie să cunoască organizatorii, programul și aspectele specifice ale acesteia. De asemenea trebuie să aibă discuții cu frații din colectivul îndrumător pentru armonizarea aspectelor organizatorice și duhovnicești.

Dacă în timpul transmisiunii, unele imagini, întâmplări sau exprimări pot aduce prejudicii Mișcării Oastea Domnului, atunci colectivul îndrumător va hotărî dacă transmisiunea mai poate continua și dacă informația în cauză (în întregime sau parțial) va mai fi menținută pe site.

Pentru informarea operativa a frățietății se va constitui un grup din care vor face parte cate un frate delegat din fiecare adunare din țară și străinătate precum și frații din colectivul îndrumător. Acest grup va avea ca scop armonizarea aspectelor duhovnicești.

Considerente tehnice

Din punct de vedere tehnic, calitatea unei transmisiuni depinde de viteza de upload a conexiunii la internet, de iluminarea spațiului în care are loc evenimentul, de calitatea aparaturii (camere video, cabluri, microfoane, etc.)  și nu în ultimul rând de îndemânarea, experiența și sincronizarea membrilor echipei tehnice. O viteza minimă de upload de 2MB/s este necesară pentru a oferi o transmisiune buna.

Considerente financiare

Pentru mentenanța și găzduirea site-ului, cumpărarea de aparatură și alte consumabile, s-a făcut apel la frați pentru donații. Se va face periodic colectivului îndrumător rapoarte privind sumele încasate și cheltuielile făcute.

Necesarul de aparatură și prioritățile privind achizițiile va fi stabilit de  colectivului îndrumător care va consulta persoanele din grupul tehnic.

La invitația adunărilor din afara județului Galați pentru a se transmite unele adunări sau evenimente, se solicită organizatorilor să suporte cel puțin cheltuielile de transport (combustibilul pentru un autoturism) făcându-se și un apel să se facă donații la fondul pentru aparatură.

Colectivul îndrumător este format din: fratele Ionatan Ille, părintele Viorel Chircă și fratele Daniel Dragomir.

Slăvit să fie Domnul!