Termeni și condiții

Introducere

Site-ul OasteaDomnului.info se dezvoltă și funcționează sub îndrumarea și responsabilitatea Sfatului Frățesc pe Țară al Oastei Domnului și se doreşte a fi un ogor cu ale cărui roade Domnul să hrănească atât frăţietatea Oastei Domnului cât şi orice alt vizitator, pentru folosul sufletesc şi mântuitor al fiecăruia.

Pe site se pot citi cărți, reviste, articole, anunțuri, se pot viziona materiale video și se pot asculta cântări, poezii, meditații și alte materiale audio.

Considerente duhovnicești

Pentru ca informația publicată pe site să fie folositoare, trebuie să fie în concordanță cu învățătura și specificul Mișcării Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Române.

Pe site nu vor fi postate materiale care au o învățătura străina sau care pot știrbi prestigiul Mișcării Oastea Domnului.

Transmisiunea pe internet a unei adunări se va face cu girul unanim al colectivului îndrumător desemnat de Sfatul Frățesc.

Frații care solicita transmisiunea unei adunări  trebuie să cunoască organizatorii, programul și aspectele specifice ale acesteia. De asemenea trebuie să aibă discuții cu frații din colectivul îndrumător pentru armonizarea aspectelor organizatorice și duhovnicești.

Dacă în timpul transmisiunii, unele imagini, întâmplări sau exprimări pot aduce prejudicii Mișcării Oastea Domnului, atunci colectivul îndrumător va hotărî dacă transmisia mai poate continua și dacă informația în cauză (în întregime sau parțial) va mai fi menținută pe site.

Considerente tehnice

Din punct de vedere tehnic, calitatea unei transmisiuni depinde de viteza de upload a conexiunii la internet, de iluminarea spațiului în care are loc evenimentul, de calitatea aparaturii (camere video, cabluri, microfoane, etc.)  și nu în ultimul rând de îndemânarea, experiența și sincronizarea membrilor echipei tehnice. O viteza minimă de upload de 350 Kb/s este necesară pentru a oferi o transmisiune buna.

Pentru informarea operativa a frățietății se va constitui un grup din care vor face parte cate un frate delegat din fiecare adunare din țară și străinătate precum și frații din colectivul îndrumător. Acest grup va avea ca scop armonizarea aspectelor duhovnicești.

 Considerente financiare

Pentru cumpărarea de aparatură și consumabile, s-a făcut apel la frați pentru donații. Se va face periodic colectivului îndrumător rapoarte privind sumele încasate și cheltuielile făcute.

Necesarul de aparatură și prioritățile privind achizițiile va fi stabilit de  colectivului îndrumător care va consulta persoanele din grupul tehnic.

La invitația adunărilor din afara județului Galați pentru a se transmite unele adunări sau evenimente, se solicita organizatorilor să suporte cel puțin cheltuielile de transport (combustibilul pentru un autoturism) făcându-se și un apel să se facă donații la fondul pentru aparatură.

 

Colectivul îndrumător este format din: fratele Ionatan Ille, părintele Viorel Chircă și fratele Daniel Dragomir.

Slavit sa fie Domnul!