Sfârșit e tot ce-a fost durere…

După o lungă șlefuire în școala suferinței, pe 16 ianuarie 2016, la ora 20:00, Dumnezeu a hotărât că sora Cristina Halip este pregătită să treacă pe Țărmul Celălalt și să fie adăugată la poporul răscumpărat din Biserica Biruitoare.

Cristina a fost o soră luptătoare din Volovăț, județul Suceava. A crescut într-o familie numeroasă, având 3 surori și 4 frați. Era studentă în anul III la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș când Domnul a îngăduit în trupul ei o boală prin care va avea să o aducă în școala suferinței.

În dimineața zilei de 4 februarie 2014, Cristina a susținut un examen la facultate iar în după-amiaza aceleiași zile avea să susțină și unul sufletesc. Fratele ei Bogdan și soția acestuia au însoțit-o la spital unde a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală. Vestea a fost un motiv de întristare pentru frații din țara întreagă.

Pentru că medicii din România nu erau optimiști, familia a decis să încerce să o opereze în Germania. Cristina a fost programată pentru intervenția chirurgicală pe 1 mai 2014. Efortul financiar depășea posibilitățile familiei însă frații de pretutindeni s-au mobilizat și au strâns suma necesară intervenției. Domnul a ascultat rugăciunile fraților și operația a fost una reușită.

În lunile ce au urmat starea ei s-a îmbunătățit vizibil. A fost prezentă la foarte multe adunări și s-a implicat vizibil recitând poezii învățate pe de rost.

În luna octombrie o încercare grea a venit din nou asupra Cristinei și a familiei ei. Tumoarea a recidivat și s-a extins afectând centri vitali. Medicii s-au pronunțat negativ așa că Cristina a hotărât să rămână acasă.

A luptat, s-a jertfit, a iubit, a iertat, a zâmbit. A trăit și a alergat pentru cununa pe care Domnul i-o așază pe frunte acum, în Slava Cerească.

Urma să se căsătorească pe data de 24 iulie 2016, dar Domnul i-a pregătit o altă Nuntă cu Mirele Iisus, pentru care și-a pregătit inima de pe pământ. Nu a deznădăjduit niciodată, a primit suferința cu pace în suflet și a înțeles că acesta este planul lui Dumnezeu cu viața ei. Știa că va pleca Acasă. În ultima perioadă spunea că nu mai este mult și suferința ei se va sfârși. Îl vedea pe Domnul venind.

Domnul să întărească îndurerata familie, să ne ajute pe toți să îi urmăm exemplul de viețuire, iar pe ea să o așeze în Locul Ceresc. Pentru toți cei care au cunoscut-o pe Cristina, ea va rămâne mereu un exemplu de urmat.

Adunările de priveghere vor fi transmise în direct aici pe OasteaDomnului.info, astăzi și mâine începând cu ora 18:00.