Școala Biblică a Oastei Domnului la nivel național – Modul I

După cum am anunțat anterior, la sfârșitul acestei săptămâni își va deschide cursurile Școala Biblică a Oastei Domnului la nivel național.

Așadar, cu ajutorul lui Dumnezeu, pe 23 și 24 septembrie, la Casa de adunare a Oastei Domnului din Gherla, se vor preda cursurile primului modul și anume:

  • Pr. Iosif Trifa – “Ce este Oastea Domnului”  – fr. Daniel Oprean
  • Formare duhovnicească – pr. Prof. Gheorghe Șanta
  • Exegeză biblică – fr. Mihai Coste.

Vineri, 23 septembrie, începând cu ora 9 va avea loc deschiderea festivă, la care sunt așteptați toți îndrumătorii implicați în această școală, frații coordonatori, cursanții, precum și alți frați interesați să afle detalii. După deschiderea festivă, se vor preda cursurile programate. Suportul text al cursurilor poate fi descărcat de către cursanți de aici.

Întreg programul va fi transmis în direct aici, pe site, începând cu ora 9.

Reamintim că această formă de școlarizare a fost concepută de un grup de frați calificați din Sfatul Frățesc și are susținerea Sfatului Frățesc al Oastei. Ne rugăm și nădăjduim că atât cei care vor preda, precum și cursurile în sine, vor contribui la îmbogățirea cunoștințelor biblice, a învățăturilor ostășești, precum și la formarea duhovnicească a celor care vor urma această școală.