Chemare la lucru

Într-o lume atât de conectată la internet, este necesar ca Lucrarea Oastei Domnului să aibă la rândul ei o prezență online, o prezență profesionistă, clară și întru totul pe linia învățăturii lăsate de înaintașii noștri.

În ianuarie (a.c.) s-a împlinit un an de la lansarea noii versiuni a site-ului OasteaDomnului.info. Pentru că nu știam foarte bine cum se va desfășura tot acest proiect, l-am început cu un nucleu format în jurul celor care au susținut transmisiunile în direct în ultimii ani și sub îndrumarea fraților din Sfatul Frățesc. Am învățat în acest an mai multe despre colaborarea în Domnul, despre organizarea lucrului și a materialelor care trebuie postate constant pe site.

Considerăm că am ajuns la un moment în care putem lărgi echipa și implica frați din toate zonele țării și nu numai. Așadar, facem un apel către toți frații și surorile care simt și își doresc să se implice în acest lucru cu toată inima și complet dezinteresați. Îi rugăm să ne contacteze fie pe site, fie pe pagina de Facebook.

Dintre nevoile care sunt în acest moment, enumerăm: scriitori (care să scrie articole, anunțuri, descrieri pentru filmări, scenarii), tehnoredactori (care să culeagă articole, meditații și să le pună într-un document text sau direct pe site), corectori (care să verifice constant articolele postate pe site pentru eventualele greșeli de scriere), arhivari (care să întrețină și să îmbunătățească arhiva internă), fotografi (care să fotografieze evenimentele importante ale Oastei Domnului), cameramani (care să susțină transmisiunile video, interviuri, etc.), editori grafici, audio și video (care să sprijine prin crearea de materiale noi, proaspete pentru promovarea valorilor Oastei Domnului).