Anunț cu privire la Școala Biblică a Oastei Domnului la nivel național

Dragii noștri frați, după cum v-am anunțat anterior, la sfârșitul acestei luni își va deschide cursurile Școala Biblică a Oastei Domnului la nivel național.

Reamintim că această formă de școlarizare a fost concepută de un grup de frați calificați din Sfatul Frățesc și are susținerea Sfatului Frățesc al Oastei. Ne rugăm și nădăjduim că atât cei care vor preda, precum și cursurile în sine, vor contribui la îmbogățirea cunoștințelor biblice, a învățăturilor ostășești, precum și la formarea duhovnicească a celor care vor urma această școală.

Așadar, cu ajutorul lui Dumnezeu, în perioada 23-24 septembrie, la Casa de adunare a Oastei Domnului din Gherla, se vor preda cursurile primului modul și anume:

  • “Ce este Oastea Domnului” a părintelui Iosif Trifa – predă fr. Daniel Oprean
  • Formare duhovnicească – predă pr. Prof. Gheorghe Șanta
  • Exegeză biblică – predă fr. Mihai Coste.

Vineri, 23 septembrie, începând cu ora 8 dimineața, se va servi micul dejun, iar între orele 9 și 10:30 va avea loc deschiderea festivă, la care sunt așteptați toți îndrumătorii implicați în această școală, frații coordonatori, cursanții, precum și alți frați interesați să afle detalii.

După deschiderea festivă, se vor preda cursurile programate.

Intenționăm ca întreg programul să fie filmat și transmis prin internet.

Reînnoim îndemnul către tinerii ostași care doresc să beneficieze de această formă de pregătire duhovnicească, să se consulte cu frații de răspundere din adunarea locală și să se înscrie cu toată încrederea că vor primi o învățătură sănătoasă, consistentă și de mare folos duhovnicesc. Bine ar fi să urmeze aceste cursuri și frații și surorile noastre care participă ca instructori în taberele Oastei sau care doresc să facă în viitor această atât de necesară slujbă în lucrarea Oastei, precum și cei care fac studiu biblic în adunările locale. Suntem încredințați că vor putea astfel dobândi o foarte bună calificare.

Dumnezeu să binecuvinteze acest nou început cu izbândă fericită pentru înaintarea Evangheliei spre slava lui Hristos.

  • Cei care vin de departe, este bine să sosească de joi seara, dar să anunțe pe fratele Silvestru Gherman – tel. 0744606145. Există loc de cazare pentru 20 de persoane.
  • Cei care vin din apropiere trebuie să ajungă la ora 8.