Adunare comemorare fratele Traian Dorz – Simeria, 2016

Anunțăm cu bucurie că adunarea de comemorare a 102 ani de la nașterea fratelui Traian Dorz se va ține, cu ajutorul Domnului, și anul acesta la Simeria, dar la cortul de la Marmosim, a doua stradă la stânga după podul de pe linia ferată. Adunarea va fi în ziua de sâmbătă, 3 decembrie, începând cu ora 16.

Se împlinesc anul acesta 22 de ani de la prima adunare de comenorare a fratelui Traian, ținută tot aici, la Simeria. Mulți dintre frați au fost nelipsiți de la comemorările fratelui în tot acest timp. Purtăm în noi amintiri de neșters, ale unor adunări de neuitat, unele de aici de la Simeria, altele de la Hunedoara, între care una care a durat 7 ore, fără să pară obositoare sau plictisitoare. Fratele Traian nu ne-a ramas dator niciodată, nici mai demult, nici după aceea…

Invităm la comemorare frați de pretutindeni, care au fost mereu, sau mai rar, sau niciodată.

(…) Veniți, fraților, la Simeria, tineri și bătrâni, mai bogați ori mai săraci, mai noi sau mai vechi în Oaste, ca topind toți inimile-n una, să cântăm Domnului îmbrățișați, mulțimindu-I Lui ca ni l-a dat pe fratele Traian.

În cântare e minunea că mai supraviețuim.
Până cântecul trăiește, eu și frații mei trăim. (Traian Dorz)

Vă așteptăm cu bucurie în 3 decembrie, ora 16, la Marmosim, Simeria.

Editura Traian Dorz