A trecut la Domnul fratele Paul Drăgoi din Bosanci (SV)

La doar 18 zile de la primul semn de boală, fratele Paul Drăgoi din Bosanci (SV) a plecat la Domnul în seara zilei de vineri, 18 ianuarie 2019, la vârsta de 20 de ani, lăsând în inimile celor care l-au cunoscut, atât durerea despărțirii cât și amintirea duioasă a clipelor petrecute împreună.

Înțelepciunea tainică a Domnului a hotărât că fratele Paul, deși la o vârstă atât de fragedă, e pregătit să pășească din viața aceasta în cea veșnică, cea cu mult mai fericită și de dorit. Fiind singurul copil al părinților săi, a adus multă bucurie și nădejdi fericite în familia sa, dar și în adunarea din Bosanci unde a crescut frumos în mijlocul fraților și surorilor tineri.

Ne alăturăm întregii frățietăți a Oastei și înălțăm către Domnul rugăciune îndurerată dar plină de nădejde, ca El să-i odihnească veșnic sufletul curat în a Sa Împărăție, iar celor rămași în urmă să le aline durerea pierderii lui Paul pentru viața aceasta și să-i mângâie cu nădejdea câștigării lui pentru viața veșnică.

Înmormântarea va avea loc joi, 24 ianuarie.

Cu ajutorul Domnului, ne dorim să transmitem în direct pe oasteadomnului.info adunarea de priveghi de miercuri, 23 ianuarie și adunarea de dinaintea înmormântării.

Vom reveni cu detalii.