La umbra Poetului | Comemorare Traian DORZ – 30 de ani

Pe 20 iunie 2019 se împlinesc trei decenii de la plecarea dintre noi a fratelui Traian Dorz, poetul Cântărilor Nemuritoare și ultimul mentor al Oastei Domnului, pe care a îndrumat-o mai bine de 50 de ani.

Frați ostași de pretutindeni, veniți la Mizieș! Să cinstim împreună memoria înaintașului nostru drag, care ne-a lăsat, cu preț de sânge, nemuritorul tezaur de poezii și învățături duhovnicești. Și mai presus de toate, să mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a dăruit un astfel de înaintaș vrednic.

Să ne strângem cu iubire, într-o sfântă înfrățire, în jurul mormântului său, pe 22 iunie la ora 15 și, în fața Domnului, să întărim legământul că vom duce mai departe solia încredințată nouă.

În cadrul spotului s-au folosit, cu permisiunea producătorului, fragmente din „Acasa mea”, imn apărut în 2013 pe albumul de pricesne „De dorul tău, Iisus” (Librăria «Cartea de Aur» – Sibiu).

Versuri: Traian Dorz
Melodie: Violeta Ille
Aranjament orchestral: Mugurel Scutăreanu
Dirijor: Peter Kolcsar
Interpretează Corul şi Orchestra «Opera Group Project» şi solişti de la Opera Naţională din Cluj-Napoca. Imaginea: Ionatan Ille | Vasile Suciu
Transfer VHS-Digital: Gheorghe Bocănială
Muzica: Luke Neumann
Montajul: Daniel V. Christel

O producție: AioniosMedia | Editura „Traian DORZ”

Top